غلبه بر اهمال کاری؛ کلید موفقیت در سال جدید


سال نو فرصتی برای بازنگری در عادت‌ها و تعیین اهداف جدید است، اما اهمال‌کاری می‌تواند مانع رسیدن به این اهداف شود. اگر ندانیم چرا کارها را به تعویق می‌اندازیم، در چرخه ناکامی گرفتار می‌شویم و سالی بدون تغییر را پشت سر می‌گذاریم.

اهمال‌کاری معمولا موجب می شود که مهم ترین کارها تا لحظات آخر به  تعویق بیفتند و در نتیجه به اضطراب و کار بی‌کیفیت می‌انجامد.

ریشه‌های اهمال‌کاری می‌توانند متفاوت باشند: از سختی یا سادگی بیش از حد کار، تا اضطراب یا احساس بی‌اهمیتی. کلید غلبه بر آن، شناسایی این ریشه‌ها و پرداختن به آن‌ها به‌طور صحیح است.

گاهی به حدی به بی‌‌‌نقص بودن یک پروژه اهمیت می‌‌‌دهید و می‌‌‌خواهید همه ‌‌‌چیز در مطلوب‌‌‌ترین حالت ممکن باشد که حتی باز کردن یک فایل ورد برای شروع کار هم می‌تواند وحشتناک به نظر برسد. یا شاید کاری است که تا به حال تجربه نکرده‌‌‌اید و هیچ شناختی از آن ندارید، پس به خودتان اطمینان ندارید و همین باعث می‌شود اصلا شروع نکنید.

گاهی هم باید کاری را انجام دهید که نه چندان سخت است و نه شما را مضطرب می‌‌‌کند، بلکه صرفا تمایلی به انجامش ندارید، پس تا حد ممکن آن را به تعویق می‌‌‌اندازید. شاید حس می‌‌‌کنید برای انجام این کار تحت فشار هستید یا فکر می‌‌‌کنید کار بی‌‌‌فایده‌‌‌ای است.

احساسات شدید می‌توانند مانع انجام کار شوند، اما فقدان احساسات و بی‌‌‌انگیزگی هم می‌تواند باعث به تعویق انداختن کار شود. شاید کاری دستتان است که خسته‌‌‌کننده و بی‌‌‌اهمیت به نظر می‌‌‌رسد، یا حس می‌‌‌کنید اگر انجامش ندهید هیچ‌‌‌کس متوجه نمی‌شود و اصلا کسی اهمیت نمی‌‌‌دهد.

برای کاهش آزاردهندگی یک وظیفه می‌توانید از چند تکنیک مختلف استفاده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *